Ervaringsverhalen. Mijn reis, jouw inspiratie.

Lizette van Geene
Arbeidsdeskundige & schrijfcoach

"Jezelf kwetsbaar opstellen en tegelijkertijd je grenzen bewaken, is niet altijd eenvoudig."

Lizette van Geene, arbeidsdeskundige & schrijfcoach

Met veel enthousiasme ben ik actief in verschillende rollen. Als arbeidsdeskundige adviseer ik mensen rondom arbeidsdeskundige vraagstukken.

Daarnaast ben ik betrokken bij het selecteren en uitwerken van fondsaanvragen, adviseer ik het bestuur en denk ik mee in de ontwikkeling en communicatie van Stichting Centrum Chronisch Ziek & Werk.

Ook ontwikkelde ik met verschillende partners de schrijfprojecten. Deelnemers schreven individueel of gezamenlijk een boek, en deelden prachtige ervaringsverhalen. Het is bijzonder om hier coach in te zijn, en schrijfdromen uit te zien komen.

Met veel enthousiasme ben ik actief in verschillende rollen. Als arbeidsdeskundige adviseer ik mensen rondom arbeidsdeskundige vraagstukken.

Daarnaast ben ik betrokken bij het selecteren en uitwerken van fondsaanvragen, adviseer ik het bestuur en denk ik mee in de ontwikkeling en communicatie van Stichting Centrum Chronisch Ziek & Werk.

Ook ontwikkelde ik met verschillende partners de schrijfprojecten. Deelnemers schreven individueel of gezamenlijk een boek, en deelden prachtige ervaringsverhalen. Het is bijzonder om hier coach in te zijn, en schrijfdromen uit te zien komen.

"Het was ontroerend om tijdens het schrijfproject vriendschappen te zien ontstaan, en de deelneemsters letterlijk te zien groeien."


Lizette van Geene

In mijn jeugd had ik veel last van astmatische bronchitis, waardoor ik onder andere tijdens aanvallen moest leren om op mijn lichaam te vertrouwen. Ik had het geluk daarin niet alleen te zijn. Bijzonder zijn de herinneringen aan mijn moeder, die er altijd voor me was, en samen met mij mijn ademhalingsoefeningen leerde.

Dit is een van de aspecten die ik belangrijk vind in mijn werk bij de stichting als arbeidsdeskundige en schrijfcoach; leren vertrouwen op jezelf, én de ander. Jezelf kwetsbaar opstellen en tegelijkertijd je grenzen bewaken, is niet altijd eenvoudig.


In het eerste schrijfproject met jonge vrouwen met een vorm van reuma, was de herkenning in ervaringen voor een aantal deelneemsters ook écht nieuw. Leven met een beperking of aandoening kan eenzaam voelen.

Het was ontroerend om vriendschappen te zien ontstaan, en de deelneemsters letterlijk te zien groeien. Deze herkenning, op een diep niveau, zie ik als een kracht van ervaringsdeskundigheid.

Laat je inspireren door mijn verhaal en neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol veerkracht en mogelijkheden, samen met onze ervaringsdeskundige coaches.

In mijn jeugd had ik veel last van astmatische bronchitis, waardoor ik onder andere tijdens aanvallen moest leren om op mijn lichaam te vertrouwen. Ik had het geluk daarin niet alleen te zijn. Bijzonder zijn de herinneringen aan mijn moeder, die er altijd voor me was, en samen met mij mijn ademhalingsoefeningen leerde.

Dit is een van de aspecten die ik belangrijk vind in mijn werk bij de stichting als arbeidsdeskundige en schrijfcoach; leren vertrouwen op jezelf, én de ander. Jezelf kwetsbaar opstellen en tegelijkertijd je grenzen bewaken, is niet altijd eenvoudig.


In het eerste schrijfproject met jonge vrouwen met een vorm van reuma, was de herkenning in ervaringen voor een aantal deelneemsters ook écht nieuw. Leven met een beperking of aandoening kan eenzaam voelen.

Het was ontroerend om vriendschappen te zien ontstaan, en de deelneemsters letterlijk te zien groeien. Deze herkenning, op een diep niveau, zie ik als een kracht van ervaringsdeskundigheid.

Laat je inspireren door mijn verhaal en neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol veerkracht en mogelijkheden, samen met onze ervaringsdeskundige coaches.

Lees meer ervaringsverhalen

Astrid Zwaan

re-integratiecoach & ondernemerscoach 

Karin Helders

arbeidsdeskundige & re-integratiecoach 

Robbert Janssen

arbeidsdeskundige & re-integratiecoach 

Helen Mijnarends

mentor & adviseur opleidingen

Maureen Reimer

coach

Inge Prins

coach

Lizette van Geene

arbeidsdeskundige & schrijfcoach

Esther Schobbe

coach
Jose van der Waard

José van der Waard

re-integratiecoach

Mariska van der Goot

coach 

Simone Regouin

mentor & trainer opleidingen

Maria van Nies

supervisor & mentor opleidingen

Anne-Lot Langeslag

coach 

Ons aanbod

Bekijk hier wat we je kunnen bieden

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Anne-Lot Langeslag

coach